what people say

ALE & STELU

Una dintre cele mai dificile decizii în organizarea nuntii a fost alegerea fotografilor. Știam ca avem  nevoie de cineva cu adevărat special, de cineva care sa ni se potrivească!
Am respirat ușurați după primele 2 minute petrecute cu Alina si Alex; am realizat ca au luat sfârșit căutările 😍
Dincolo de faptul ca fotografiile lor sunt geniale și reușesc sa surprindă emoțiile în cea mai pura formă , sunt  unii dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut.
Ziua nuntii a fost pentru noi super chill, iar Alex si Alina au contribuit din plin la asta cu zâmbetul și cu vibe – ul lor. Am avut parte de fun la ședințele foto, avem niște super poze și am câștigat doi prieteni.
Asteptam cu drag sa ne bucuram și de alte momente speciale împreună!

Alex & Andra Paduraru

Lilebuba inseamna poveste, simturi, o placere sa ii ai in jur in ziua magica a vietii tale. La nunta noastra au fost super distractivi, energici, parca erau parte din familie. De atunci, adica de 5 ani, am colaborat cu ei pentru orice evenimente am mai avut. Am ramas prieteni si nu regretam nicio clipa ca i-am avut pe ei cand am spus DA. Alex si Alina stiu sa fie peste tot si totusi sa nu ii “simtiti”, sunt naturali, plini de iubire si chiar stiu ce fac: scot ce e mai frumos din oameni. Le multumim mereu pentru amintirile lasate marturie.

Follow our journey